Wat is V&D.nl?

V&D is een inspirerend en gezellig warenhuis dat je steeds weer op nieuwe ideeën brengt. Bekijk hieronder alle kortingen van Vd.nl:

Actiecode, vouchercode V&D Augustus 2014 (TIP)

Geldig t/m Onbekend
TIP

Tot €100 korting tijdens de V&D Sale

V&D houdt een permanente sale op haar speciale salepagina. Hierop ontvangt u hoge kortingen op honderden producten, waaronder jacks, vestjes en jeans. Klik op de onderstaande button om de sale te bezoeken Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

V&D Kortingscode: Tot 15 euro korting op schoolspullen

Op vele spullen voor school tot 15 euro korting met deze kortingscode - Bij besteding vanaf 50.- aan schoolartikelen krijg je 5.- korting. - Bij besteding vanaf 75.- aan schoolartikelen krijg je 10.- korting - Bij besteding vanaf 100.- aan schoolartikelen krijg je 15.- korting. Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

Kortingscode: €5,- korting op een aankoop vanaf €50,- van schoolartikelen

Met deze kortingscode ontvang je bij V&D €5,- korting op een aankoop vanaf €50,- van schoolartikelen! De genoemde kortingscode is geldig tot en met 24 augustus 2014. Laat deze kans niet aan jou voorbij gaan! Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

Kortingscode: €10,- korting op een aankoop vanaf €75,- van schoolartikelen

Met deze kortingscode ontvang je bij V&D €10,- korting op een aankoop vanaf €75,- van schoolartikelen! De genoemde kortingscode is geldig tot en met 24 augustus 2014. Laat deze kans niet aan jou voorbij gaan! Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

Kortingscode: €15,- korting op een aankoop vanaf €100,- van schoolartikelen

Met deze kortingscode ontvang je bij V&D €15,- korting op een aankoop vanaf €100,- van schoolartikelen! De genoemde kortingscode is geldig tot en met 24 augustus 2014. Laat deze kans niet aan jou voorbij gaan! Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

Kortingscode: €5,- korting op een besteding vanaf €50,- aan schoolartikelen

Tot en met 24 augustus 2014 ontvang je bij V&D €5,- korting op een besteding vanaf €50,- aan schoolartikelen! Wil jij van deze actie gebruik maken? Vul dan de onderstaande kortingscode in tijdens het afrekenproces en de korting wordt direct verrekend! Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

Kortingscode: €10,- korting op een besteding vanaf €75,- aan schoolartikelen

Tot en met 24 augustus 2014 ontvang je bij V&D €10,- korting op een besteding vanaf €75,- aan schoolartikelen! Wil jij van deze actie gebruik maken? Vul dan de onderstaande kortingscode in tijdens het afrekenproces en de korting wordt direct verrekend! Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

Kortingscode: €15,- korting op een besteding vanaf €100,- aan schoolartikelen

Tot en met 24 augustus 2014 ontvang je bij V&D €15,- korting op een besteding vanaf €100,- aan schoolartikelen! Wil jij van deze actie gebruik maken? Vul dan de onderstaande kortingscode in tijdens het afrekenproces en de korting wordt direct verrekend! Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
code

Kortingscode: 20% extra korting op afgeprijsde broeken

Op de website van V&D vindt je nu diverse broeken die zijn voorzien van een -20% korting badge. Op al deze broeken ontvang je dit weekend 20% éxtra korting door de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het afrekenproces! Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 24 augustus 2014
aanbod

Gratis verzending van uitverkoopartikelen

Nog dit hele weekend (tot en met 24 augustus 2014) hoef je bij V&D géén verzendkosten te betalen bij een aankoop van uitverkoopartikelen! Deze actie geldt niet op fietsen, buitenspeelgoed en meubels. Er is geen kortingscode nodig om van deze actie gebruik te kunnen maken Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Pagina 1 van 3512345...102030...Laatste »


De nieuwe kortingscodes & kortingen van V&D automatisch per e-mail?

Hoe gebruik je een V&D Vouchercode?

Bekijk hier de video die uitlegt hoe u een vouchercode voor Vd.nl kunt gebruiken:

Wat biedt V&D.nl?

Lang niet iedereen heeft nood aan klassieke en vooral stijlvolle kleding. Sterker nog, eigenlijk willen we waarschijnlijk allemaal niets anders dan gewoon kleding waarmee we ons goed in ons vel voelen. Wat is in dat geval dan beter dan casual kleding van een leuk en bekend merk die u kunt aankopen tegen een zelden geziene spotprijs? De webwinkel Vd.nl heeft dit goed begrepen en heeft er voor gekozen om een webwinkel in het leven te roepen die zich vooral richt op jongeren die zich gewoon goed in hun vel willen voelen. Het is daarbij ook geen publiek geheim dat jongeren vaak over maar weinig geld beschikken om kleding aan te kunnen kopen, maar ook daar heeft de webshop rekening mee gehouden. Ondanks het feit dat er zich bekende merken in het aanbod van de webshop bevinden zoals Esprit en het bekende lingeriemerk Hunkemöller valt op dat de prijs van al deze verschillende kledingstukken ontzettend laag wordt gehouden. Op deze manieren krijgen ook jongeren die over beperkte financiële middelen beschikken de mogelijkheid om kleding en / of lingerie van een bekend merk aan te kopen.

Vd.nl heeft echter de beslissing gemaakt om niet uitsluitend kleding en lingerie te verkopen. Wanneer u als klant een duik neemt in het aanbod van de webshop kunt u er immers ook voor kiezen om allerhande leuke spullen voor in uw huis aan te kopen, maar ook dat is nog niet alles. Vd.nl beschikt naast kleding en spullen voor in huis immers ook over boeken en andere vormen van entertainment. Tot slot komt ook electronica uitgebreid aan bod. Vd.nl voorziet haar klanten immers van allerhande toestellen zoals laptops, camera’s, MP3-spelers, etc. Ook bij deze producten kunt u steeds rekenen op bekende en vertrouwde merken. Denk hierbij maar eens aan namen zoals Apple, HP, Dell, Canon, Samsung en Sony. Zoals u ziet biedt de webwinkel Vd.nl u als klant heel wat mogelijkheden en dan hebben we het nog niet over de klantvriendelijkheid en service gehad.

Waarom shop ik online bij V&D?

Vd.nl beschikt over heel wat vaste en vooral tevreden klanten. Deze klanten vinden het vooral belangrijk om gebruik te kunnen maken van een webwinkel die hun bekende merken voorschotelt tegen toch betaalbare prijzen. V&D heeft er van begin af aan voor gezorgd dat het haar klanten kon voorzien van een uitgebreide keuze op vlak van producten en merken zonder dat er daarvoor erg diep in de buidel moest worden getast. Klanten kiezen echter absoluut niet alleen voor de webshop omwille van haar aanbod met bekende merken. De meeste klanten hebben er eveneens voor gekozen om gebruik te maken van de webshop omdat de webwinkel bekend staat omwille van haar uitstekende klantvriendelijkheid. Bestellingen worden ten allen tijde zo snel mogelijk verzonden terwijl de prijs van de verzending steeds afhankelijk is van het bedrag waarvoor u heeft aangekocht. Daarnaast kunt u bij de webshop als vanzelfsprekend eveneens rekenen op een recht op retour zodat u nooit met artikelen wordt opgezadeld die u eigenlijk toch niet zo leuk vindt. Indien u met andere woorden op zoek bent naar een webwinkel die u niet alleen voorziet van bekende merken en een meer dan degelijke prijs- / kwaliteitsverhouding, maar u ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt zult u zich bij deze webwinkel werkelijk als een vis in het water voelen.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Zoals u waarschijnlijk inmiddels wel weet zijn er op het internet heel wat verschillende mogelijkheden terug te vinden om de prijs van uw bestelling bij webwinkels te drukken. Eén van die mogelijkheden is gebruikmaken van een zogenaamde kortingscode. De kortingscode is een code die u kunt ingeven vlak voor het betalen van uw bestelling. Meteen na het ingeven van uw code zult u merken dat het saldo van uw bestelling is verlaagd. De daadwerkelijke prijs van uw bestelling is met andere woorden verminderd met behulp van de V&D kortingscode. Door gebruik te maken van de Vd.nl kortingscode kunt u er in ieder geval voor zorgen dat de totale prijs van uw bestelling dus aanzienlijk lager uitvalt dan u in eerste instantie had gedacht.

GD Star Rating
loading...

Informatie over V&D

V&D heeft de afgelopen tijd een aantal interessante actiecode, vouchercodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de actiecode, vouchercodes en kortingen voor V&D zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een V&D kortingscode, V&D promotiecode of V&D actiecode te missen is door u in te schrijven voor de V&D-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe actiecode, vouchercode, korting of gratis product bij V&D beschikbaar is.

V&D

 • Bekend Van

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer