Kortingscode, promotiecode TomTom Maart 2015 (TIP)

Geldig t/m Onbekend
€24,95

Snelle dubbele oplader voor slechts €24,95 bij TomTom

TomTom biedt online allerlei producten aan op het gebied van navigatie, van de nieuwst kaarten tot de laatste gadgets. Één van die gadgets is de snelle dubbele oplader van TomTom die wel 4x sneller laadt dan een gewone oplader, voor €24,95 kun jij er al één bemachtigen Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Onbekend
aanbod

De persoonlijke reisassistent TimesUpp is nu gratis te downloaden!

Je leest het goed, bij TomTom kun je nu gratis de persoonlijke reisassistent TimesUpp downloaden! Deze actie is op Vouchercode.nl toegevoegd op 27 juni 2014, tot wanneer deze actie precies geldig is weten wij van Vouchercode.nl helaas niet Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Onbekend
aanbod

12% korting op het TomTom Multi-sport horloge

TomTom biedt online allerlei producten aan op het gebied van navigatie, van de nieuwst kaarten tot de laatste gadgets. Zo koop je er al een TomTom Multi-sport horloge in vier verschillende kleuren voor slechts €149, je geniet dan van 12% korting ten opzichte van de normale prijs Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
code

TomTom kortingscode van 20%

Met deze kortingscode krijg je 20% korting in de webshop van TomTom. In deze shop kun je naast autonavigatie eventueel ook kaarten, horloges, opladers en tassen kopen. Klik op de button om de code te bekijken én de website van TomTom te openen. Lees Meer »

Pak code & open site
Geldig t/m Verlopen
code

40% Korting op de iPhone & Smartphone carkit

Nog tot en met maandag 30 september 2013 ontvangt u bij TomTom 40% korting op hun iPhone & Smartphone carkit! Vul de onderstaande kortingscode in tijdens het afrekenproces en de korting zal direct worden verrekend Lees Meer »

Pak code & open site
Geldig t/m Verlopen
code

Accessoires worden nu gratis verzonden!

Aankopen van accessoires bij TomTom worden tot en met maandag 30 september 2013 gratis verzonden! Het enige wat u hiervoor moet doen, is de onderstaande actiecode invullen tijdens het afrekenproces Lees Meer »

Pak code & open site
Geldig t/m Verlopen
code

‘Refurbished’ producten zijn nu afgeprijsd met 10% korting

Tot en met maandag 30 september 2013 heeft TomTom hun 'Refurbished' producten (producten die bijvoorbeeld na een defect gemaakt zijn en nu weer 100% werkend zijn) afgeprijsd met 10% korting! U kunt van deze actie gebruik maken door de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het afrekenproces Lees Meer »

Pak code & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Gratis Lifetime Maps bij aankoop navigatiesysteem of navigatie-app

Bij aankoop van een navigatiesysteem of navigatie-app van TomTom, ontvangt u nu gratis Lifetime Maps! Deze actie zou geldig zijn tot en met 25 november 2013 en vereist geen actiecode Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

60% Korting op iPhone & Android handsfree kits

Met de onderstaande kortingscode ontvangt u bij TomTom maar liefst 60% korting op hun iPhone & Android handsfree kits! Deze fantastische actie duurt voort tot en met 31 december 2013. De vereiste kortingscode kunt u vinden door met uw muis op de knop 'Bekijk de code' (onder deze tekst) te klikken Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
code

10% Korting & gratis verzending op accessoires

Met de onderstaande kortingscode ontvangt u bij TomTom 10% korting op accessoires! Bovendien wordt uw aankoop gratis bij u thuis bezorgd. Deze actie duurt voort tot en met 31 december 2013. De vereiste kortingscode kunt u vinden door met uw muis op de knop 'Bekijk de code' (onder deze tekst) te klikken * Aanpassing: er was iets mis gegaan met het invoeren van de kortingscode. Deze is nu, sinds 8 november 2013, weer correct!   Lees Meer »

Pak code & open site
Pagina 1 van 212


Wil je 1x per week onze TOP 5 kortingen ontvangen?

Wanneer je op vakantie bent of even ergens iets op moet halen, dan is er niets zo ergerlijk als de plek van bestemming niet kunnen vinden. Niet alleen omdat het gewoon veel meer tijd kost om iets te doen wat je sowieso al moest doen, maar ook omdat in het verkeer de irritaties al gemakkelijk hoog oplopen. Stoepranden, eenrichtingswegen en rotondes worden ineens hinderlijke obstakels en de bordjes van de straatnamen die waren sowieso altijd al te klein geschreven.

Gelukkig is voor al deze zure ellende een oplossing sinds een paar jaar: Navigatiesystemen van Tomtom. Waar deze in het begin nog wel eens steekjes wilden laten vallen, of wel erg vreemd commanderend overkwamen, is er met de navigatiesystemen van vandaag helemaal geen vuiltje meer aan de lucht. Ongeacht de plaats van jouw bestemming, of zelfs het land waar je heen wilt, dankzij Tomtom kom je waar je moet zijn zonder ergernissen of paniek. Maar niet alleen is een navigatiesysteem ideaal om de weg te vinden, je kunt er nog heel veel meer mee. De systemen van Tomtom zijn namelijk uitgerust met allerlei handigheidjes. Zo kun je op het scherm de geijkte snelheid zien die je rijdt (berekend door de GPS) en hoe lang het naar schatting nog zal duren voor je aankomt op de plaats van bestemming. Ook kun je de tijd zien en op het overzicht kun je snel en gemakkelijk zien wanneer je afrijdt op een haakse bocht of een stad. Wie denkt dat daar de voordelen van Tomtom ophouden, die heeft het mis.

Stel je eens voor dat je op een verlaten landweg rijdt, en je hoort ineens een heel naar piepje uit je dashboard komen. De benzine dreigt op te raken, maar je hebt geen idee waar je bent en dus ook niet waar je heen moet voor de benzinepomp die het meest dichtbij is. Tomtom helpt je in dit geval met de POI, de point of interest. Hier kun je snel alle benzinestations, supermarkten en hotels in de buurt vinden, vaak met naam en telefoonnummer wanneer jouw systeem goed up to date is.

Want hoe goed het systeem ook is, wegen en locaties zijn veranderlijk (zeker buiten Nederland zelf). Daarom is het aan te raden om regelmatig de nieuwste kaarten te downloaden zodat je zeker weet dat je niet een afgrond inrijdt waar eerst nog een internationale snelweg heeft gelegen.

Tomtom is ook te vinden op Facebook en Twitter:
Facebook van Tomtom
Twitter van Tomtom

GD Star Rating
loading...

Informatie over TomTom

TomTom heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscode, promotiecodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscode, promotiecodes en kortingen voor TomTom zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een TomTom kortingscode, TomTom promotiecode of TomTom actiecode te missen is door u in te schrijven voor de TomTom-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, promotiecode, korting of gratis product bij TomTom beschikbaar is.

TomTom

 • Bekend van:

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer