Kortingscode Spartoo September 2014 (TIP)

Geldig t/m 30 september 2014
code

Kortingscode: 20% korting op jouw aankoop in september

Wil jij in september 2014 iets kopen bij Spartoo? Vul dan de onderstaande voor Vouchercode.nl exclusieve kortingscode in tijdens het afrekenproces! Je ontvangt dan namelijk 20% korting op je aankoop! Hiervoor geldt een minimale orderwaarde van €120,- en deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 30 september 2014
code

Kortingscode: 15% korting op jouw aankoop in september

Wil jij in september 2014 iets kopen bij Spartoo? Vul dan de onderstaande voor Vouchercode.nl exclusieve kortingscode in tijdens het afrekenproces! Je ontvangt dan namelijk 15% korting op je aankoop! Hiervoor geldt een minimale orderwaarde van €90,- en deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 30 september 2014
code

Kortingscode: 10% korting op jouw aankoop in september

Wil jij in augustus 2014 iets kopen bij Spartoo? Vul dan de onderstaande voor Vouchercode.nl exclusieve kortingscode in tijdens het bestelproces! Je ontvangt dan namelijk 10% korting op je aankoop! Hiervoor geldt geen minimale orderwaarde. Deze actie is niet te combineren met andere acties Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 30 september 2014
code

Kortingscode Spartoo: 10% korting op jouw bestelling

Shop je bij Spartoo en zoek je nog korting op je bestelling? Gebruik dan deze kortingscode van 10% op je bestelling vanaf €1,-. Je hoeft namelijk geen minimum bestedingsbedrag te hebben. Geldig tot en met 30 september. Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 30 september 2014
code

Kortingscode Spartoo: 15% Korting op bestellingen vanaf €90

Shop je bij Spartoo en zoek je nog korting op je bestelling van €90 of meer? Gebruik dan deze kortingscode voor 15% korting op je bestelling vanaf €90. Geldig tot en met 30 september. Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 30 september 2014
code

Kortingscode Spartoo: 20% Korting op bestellingen vanaf €120

Shop je bij Spartoo en zoek je nog korting op je bestelling van minimaal €120? Gebruik dan deze kortingscode voor 20% korting op je bestelling. Geldig tot en met 30 september. Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 03 oktober 2014
aanbod

Tot 50% korting op veel Converse artikelen!

In het kader van een korte "Flash-Sale" bij Spartoo zijn er van 27 september tot en met 3 oktober 2014 meer dan 115 verschillende Converse artikelen afgeprijsd met een korting die op kan lopen tot maximaal maar liefst 50%! Er is voor deze actie geen Spartoo kortingscode of vouchercode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m 03 oktober 2014
aanbod

Tot 50% korting op veel BT London artikelen!

In het kader van een korte "Flash-Sale" bij Spartoo zijn er van 27 september tot en met 3 oktober 2014 meer dan 310 verschillende BT London artikelen afgeprijsd met een korting die op kan lopen tot maximaal maar liefst 50%! Er is voor deze actie geen Spartoo kortingscode of vouchercode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m 03 oktober 2014
aanbod

Tot 50% korting op veel Ash artikelen!

In het kader van een korte "Flash-Sale" bij Spartoo zijn er van 27 september tot en met 3 oktober 2014 meer dan 170 verschillende Ash artikelen afgeprijsd met een korting die op kan lopen tot maximaal maar liefst 50%! Er is voor deze actie geen Spartoo kortingscode of vouchercode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m 03 oktober 2014
aanbod

Tot 50% korting op veel Aigle artikelen

In het kader van een korte "Flash-Sale" bij Spartoo zijn er van 27 september tot en met 3 oktober 2014 meer dan 155 verschillende Aigle artikelen afgeprijsd met een korting die op kan lopen tot maximaal maar liefst 50%! Er is voor deze actie geen Spartoo kortingscode of vouchercode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Pagina 1 van 3412345...102030...Laatste »


De nieuwe kortingscodes & kortingen van Spartoo automatisch per e-mail?

Wie is Spartoo.nl?

Spartoo heeft een assortiment van meer dan 500 merken en 15.000 modellen schoenen voor elke gelegenheid. Zo vind je hier bijvoorbeeld bekende merken als Clarks, Ash, Moonboot, Dr. Martens, Blackstone, Timberland, Vans, Sorel, Uggs en Converse. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Spartoo.nl!

Goede voorwaarden :

> Gratis levering en gratis retourzending binnen 30 dagen
> Navigatie op kleur, schoenmaat, prijs, categorie enz.
> Ontdek de 5 meest verkochte modellen van iedere afdeling en elk merk
> Het opslaan van uw winkelmandje tussen twee bezoeken in
> Beveiligde betaling dankzij codering van de gegevens

Wat biedt Spartoo.nl?

Schoenen, het is iets waar we allemaal nood aan hebben. Toegegeven, het zijn vooral vrouwen die soms letterlijk verslaafd zijn aan het kopen van schoenen, maar in het dagelijks leven vinden we het stiekem allemaal wel leuk om met mooie en stijlvolle schoenen voor de dag te komen. Er bestaan tegenwoordig hoe dan ook heel wat verschillende schoenen. Er zijn de schoenen waar u mee gaat werken, maar er zijn ook schoenen waarmee u in het weekend wenst te gaan stappen, waarmee u gewoon lekker in huis mee rond loopt en waarmee u naar het strand gaat. Er bestaan inmiddels zoveel verschillende schoenen dat het vaak zeer moeilijk is om door de bomen het bos nog te kunnen zien en dan heeft u natuurlijk nood aan een goede en vooral overzichtelijke webwinkel. Spartoo.nl is zo’n webwinkel in schoenen die zowel voor mannen, vrouwen als kinderen over een erg mooi aanbod aan schoenen beschikt. Bent u op zoek naar schoenen, maar weet u nog niet goed wat u precies wil? We zijn er van overtuigd dat Spartoo.nl u snel op het juiste spoor kan zetten.

Wat klanten (van Vouchercode.nl) ongetwijfeld meteen zal opvallen is de indeling van de webwinkel Spartoo.nl. De site heeft er immers voor gekozen om haar collectie niet alleen te splitsen in mannen, vrouwen en kinderschoenen, maar ook verschillende stijlen en merken worden apart weergegeven. Daarnaast beschikt de webwinkel Spartoo eveneens over een specifiek onderdeel waar enkel en alleen nieuwe schoenen in worden geplaatst. Als klant van de webwinkel krijgt u op deze manier dan ook eenvoudig en vooral snel te zien welke schoenen nieuw zijn in het aanbod van Spartoo. Is dat nog niet voldoende? Geen probleem, want op Spartoo.nl is eveneens een onderdeel terug te vinden waarin klanten op bepaalde stukken kunnen rekenen op een korting van 10 procent op hun aankopen. Wat moet u hiervoor doen? Gewoon één van de schoenen uit deze collectie bestellen en de 10 procent wordt automatisch verrekend. Schoenen kopen bij Spartoo.nl is dus met andere woorden niet alleen slim, het is ook nog eens financieel interessant!

Waarom kiezen voor Spartoo?

Spartoo.nl heeft er vanaf het begin voor gekozen om een zeer indrukwekkende collectie aan haar klanten aan te bieden. Spartoo richt zich ook niet uitsluitend op vrouwen of kinderen, maar biedt schoenen aan die door iedereen gedragen kunnen worden. Wanneer u naast schoenen ook op zoek bent naar leuke accessoires onder de vorm van een tas, dan kunt u ook deze gewoon aankopen bij de webwinkel Spartoo. Het mooie aanbod en de lage kostprijs van de verschillende stukken zijn echter lang niet de enige reden waarom u er voor zou moeten kiezen om klant te worden bij Spartoo.nl. De webshop voorziet al haar klanten immers ook van een gratis verzending terwijl er u de garantie wordt geboden dat u, uw bestelling binnen de 6 dagen thuis kunt verwachten. Wanneer u bij het ontvangen van uw bestelling toch niet helemaal tevreden bent is het op de koop toe ook perfect mogelijk om uw zending te retourneren. Ook het retourneren van uw bestelling is gewoon kosteloos mogelijk. Zoals u ziet vindt Spartoo.nl het niet enkel en alleen belangrijk om veel te verkopen, maar wil men echt alles in het werk stellen om hun klanten te voorzien van een zo goed mogelijke service. Het is via de webwinkel van Spartoo.nl mogelijk om eenvoudig de Facebookpagina van de webwinkel te volgen zodat u altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Hoe gebruik ik de kortingscode?

U kunt als klant bij de webwinkel Spartoo.nl gebruikmaken van een zogenaamde kortingscode. De Spartoo.nl kortingscode van Vouchercode.nl is een gewone kortingscode die kan worden ingevoerd vooraleer u, uw betaalmiddel selecteert. Wanneer u de kortingscode heeft ingevoerd en deze vervolgens ook heeft bevestigd zal de waarde van de code meteen in mindering worden gebracht op uw bestelling. Het bedrag van de kortingscode wordt dus meteen in mindering gebracht waardoor uw huidige bestelling meteen aanzienlijk goedkoper wordt. Bent u met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om uw bestelling bij Spartoo goedkoper te maken? Aarzel dan niet en maak zeker gebruik van de Spartoo kortingsbonnen.

GD Star Rating
loading...

Informatie over Spartoo

Spartoo heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor Spartoo zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Spartoo kortingscode, Spartoo promotiecode of Spartoo actiecode te missen is door u in te schrijven voor de Spartoo-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij Spartoo beschikbaar is.

Spartoo

 • Bekend van:

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer