Kortingscode Nelly April 2014 (TIP)

Geldig t/m 27 april 2014
aanbod

Tot maar liefst 80% korting tijdens de Mid Season Sale

De Mid Season Sale is in volle gang bij Nelly, ook na 17-04-2014 nog! In het kader van deze uitverkoop heeft Nelly enorm veel artikelen afgeprijsd met een korting die op kan lopen tot maximaal maar liefst 80%. Er is geen kortingscode, vouchercode of actiecode vereist om van deze actie gebruik te kunnen maken Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m 24 april 2014
code

Kortingscode: 10% korting op het Mid Season Sale assortiment

Tot en met 24 april 2014 ontvang je bij Nelly 10% korting op het gehele Mid Season Sale assortiment! Je kunt van deze actie gebruik maken door de onderstaande kortingscode in te vullen tijdens het afrekenen Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m 20 april 2014
aanbod

Nog meer artikelen afgeprijsd met tenminste 50% korting!

Nelly.com heeft op vrijdag 11 april 2014 diverse artikelen aan de bestaande Mid Season Sale toegevoegd! Alle uitverkoopartikelen zijn nu te koop met tenminste 50% korting zonder dat je daar een kortingscode voor nodig hebt! Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Onbekend
aanbod

Gratis verzending van je bestelling

Nelly.com rekent nu geen verzendkosten op bestellingen. Je verzending is dus gratis! Profiteer hier nu van en koop snel een leuk jurkje, cosmetica, jeans of andere kleding bij Nelly. Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Onbekend
aanbod

Al 100 modellen NLY Shoes te koop voor slechts €19,95!

Sinds 16 augustus heeft Nelly.com al 100 modellen van haar NLY Shoes schoenen in prijs verlaagd! Deze zijn nu te koop voor slechts €19,95! Tot wanneer deze actie precies geldt ,weten wij van Vouchercode helaas niet Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

30% Korting op geselecteerde voorjaarsartikelen

Tot en met 7 april 2014 11.00 uur heeft Nelly.com diverse geselecteerde voorjaarsartikelen afgeprijsd met 30% korting! Het betreft hier onder andere leuke tops, blouses en schoenen Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

20% Korting op voorjaarsjassen

Ook na 28 maart 2014 heeft Nelly.com - op hun website - diverse voorjaarsjassen afgeprijsd met 20% korting. Dat is toch mooi meegenomen! Deze actie is voor iedereen toegankelijk en vereist dus ook geen kortingscode of iets dergelijks Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

20% Korting op artikelen van 5 merken

Tot en met 2 april 2014 om 11.00 uur heeft Nelly.com veel artikelen van 5 verschillende merken afgeprijsd met 20% korting! Ben je benieuwd naar welke merken dit zijn? Bezoek dan snel de website van Nelly! Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Diverse bestsellers afgeprijsd met 25% korting!

Nelly.com heeft een selectie van hun meest verkochte artikelen afgeprijsd met 25% korting! Deze actie is geldig tot en met 28 maart 2014 om 13.00 uur en vereist geen kortingscode of iets dergelijks Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

100 Jurken afgeprijsd voor maar €11,95!

Tot en met 26 maart 2014 om 13.00 uur heeft Nelly.com maar liefst 100 jurken afgeprijsd voor maar €11,95 per stuk! Je kunt deze jurken nu vinden op hun website Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Pagina 1 van 1212345...10...Laatste »


De nieuwe kortingscodes & kortingen van Nelly automatisch per e-mail?

Handleiding: Een Nelly kortingscode gebruiken

Bekijk deze videohandleiding voor een complete uitleg van waar u op de website uw code, die u hier op Vouchercode.nl heeft gevonden, kunt gebruiken:

Wat biedt Nelly?

Er zijn heel wat webwinkels op het internet terug te vinden die er voor hebben gekozen om hun klanten te voorzien van een groot en divers aanbod op vlak van kleding. Nelly.com is daarentegen een webwinkel die heeft gekozen voor een eigen stijl. de webshop heeft een bepaalde selectie gemaakt die zich kenmerkt door één bepaalde stijl. Binnen die stijl wordt wel een onderscheid gemaakt. De meeste klanten van de webshop zullen immers op zoek zijn naar strakke, hippe en vooral moderne kleding. de webshop heeft er bijgevolg wel voor gekozen om haar collectie onder te verdelen in verschillende categorieën. U kunt bij de webshop immers niet alleen terecht voor losse, casual kleding, maar u vindt er eveneens stijlvolle kleding waar u zomaar op een bal mee zou mogen verschijnen. Dit alles zorgt er voor dat Nelly.com ondanks het feit dat ze een uitgesproken doelgroep aanspreekt, toch beschikt over een aanzienlijk klantenbestand. Wie klant wordt van de webshop weet immers wat hij of zij van de webwinkel kan en mag verwachten.

Wanneer u geen nood heeft aan nieuwe kleding kunt u bij de webshop eveneens terecht voor schoenen en allerhande accessoires. Op deze manier kunt u zich als klant bij de webshop met andere woorden compleet in een nieuw kleedje laten stoppen en dat terwijl de stijl in alle verschillende onderdelen van de webwinkel wordt doorgetrokken. Bent u op zoek naar een hippe, strakke t-shirt, maar had u graag ook een bijpassende broek en leuke accessoires gewenst? Dan is dat bij de webshop ongetwijfeld geen enkel probleem. Daarnaast staat Nelly.com niet alleen bekend omwille van haar eigentijdse aanbod, maar ook de klantvriendelijkheid van de webwinkel spreekt boekdelen. In ieder geval heeft de webwinkel er voor gekozen om geen stock aan te houden waardoor klanten steeds kunnen aankopen tegen de meest actuele prijs. Op deze manier bent u er als klant bij de webshop dan ook zeker van dat u geen euro teveel moet betalen.

Waarom shop ik online bij Nelly.com?

de webshop is een eigentijdse en vooral eerlijke webwinkel die er voor heeft gekozen om haar doelgroep tot in detail te bepalen. Jongeren, maar ook ouderlingen die jong zijn van geest kunnen perfect bij de webshop terecht voor de nieuwste hippe modestukken. Of u nu op zoek bent naar een modern en stijlvol kleed voor een galabal of u gewoon op zoek bent naar nieuwe sport- of zwemkleding, we zijn er van overtuigd dat u bij de webshop vindt waarnaar u op zoek bent. Nelly.com hanteert daarnaast zoals eerder reeds aangehaald een eerlijk prijsbeleid. De webwinkel heeft er bewust voor gekozen om geen grote stock aan te leggen waardoor de prijs van de verschillende kledingstukken ten allen tijde zo actueel mogelijk is. Dit brengt als enig nadeel een iets langere verwerkingsperiode met zich mee. Toch stelt de webshop alles in het werk om er voor te zorgen dat u, uw bestelde stukken binnen de 3 tot 7 dagen ontvangt. Daarnaast is het ook zo dat u bij de webshop kunt rekenen op gratis verzending vanaf het ogenblik dat u een bestelling van 75 euro of meer plaatst. Bent u met andere woorden op zoek naar een hippe en moderne webwinkel met een eerlijk prijsbeleid en een goede klantendienst, dan bent u bij de webshop ongetwijfeld aan het juiste adres.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

U kunt er als klant van Nelly.com ten allen tijde voor kiezen om gebruik te maken van een zogenaamde kortingscode. De de webshop kortingscode is een kortingscode die u meteen kunt laten verrekenen op het openstaande saldo van uw bestelling. Het invoeren van de de webshop kortingscode verloopt eveneens zeer eenvoudig. Wanneer u, uw bestelling wenst af te ronden en vervolgens wenst te betalen kunt u de kortingscode invoeren waarna het bedrag van de code meteen van uw saldo wordt afgetrokken. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat de totale prijs van uw bestelling bijzonder snel wordt aangepast en u veelal een aanzienlijk bedrag kunt uitsparen.

GD Star Rating
loading...

Informatie over Nelly

Nelly heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Zo heeft u net "30% Korting op geselecteerde voorjaarsartikelen" en "20% Korting op voorjaarsjassen" gemist. Wel kunt u nog gebruik maken van deze: "Tot maar liefst 80% korting tijdens de Mid Season Sale".
Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor Nelly zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Nelly kortingscode, Nelly promotiecode of Nelly actiecode te missen is door u in te schrijven voor de Nelly-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij Nelly beschikbaar is.

Nelly

 • Populairste Categorieën

 • Bekend Van

  vouchercode nhd
 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer