Kortingscode Nelly Februari 2015 (TIP)

Geldig t/m Onbekend
GRATIS

Gratis verzending van je bestelling vanaf €10 bij Nelly

Nelly.com rekent nu geen verzendkosten op bestellingen. Je verzending is dus gratis! Profiteer hier nu van en koop snel een leuk jurkje, cosmetica, jeans of andere kleding bij Nelly. Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m 27 februari 2015
aanbod

River Island artikelen in prijs verlaagd

Voor River Island artikelen ben je nu bij Nelly.com aan het juiste adres! Van donderdag 26 februari 10.00 uur tot vrijdag 27 februari om 10.00 uur hebben zij namelijk veel River Island artikelen in prijs verlaagd. Volgens onze informatie heb je geen Nelly.com kortingscode nodig om aanspraak te kunnen maken op deze korting Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m 28 februari 2015
aanbod

Tot 70% korting op diverse leuke topjes!

Voor leuke en betaalbare topjes moet je nu bij Nelly.com zijn! Tot en met zaterdag 28 februari 2015 heeft Nelly.com namelijk veel leuke topjes afgeprijsd met forse kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70% zónder dat je daar een Nelly.com kortingscode of actiecode voor nodig hebt! Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m 28 februari 2015
aanbod

50% Korting op River Island artikelen

Voor River Island artikelen moet je nu bij Nelly.com zijn! Tot en met zaterdag 28 februari 2015 heeft Nelly.com namelijk veel River Island artikelen afgeprijsd met forse kortingen. Deze korting bedraagt maar liefst 50%  zónder dat je daar een Nelly.com kortingscode of actiecode voor nodig hebt! Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m 28 februari 2015
aanbod

Maar liefst 70% korting op veel geselecteerde artikelen!

Voor goedkope en modieuze kledingstukken moet je nu bij Nelly.com zijn! Tot en met zaterdag 28 februari 2015 heeft Nelly.com namelijk veel geselecteerde Nelly Exclusive artikelen afgeprijsd met forse kortingen. Op deze modieuze kledingstukken geldt een korting van maar liefst 70%! Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m 28 februari 2015
code

Kortingscode Nelly.com: 10% Extra korting op reeds afgeprijsde artikelen

Zoals je wellicht al gelezen hebt op deze website heeft Nelly.com tot en met zaterdag 28 februari 2015 veel aanbiedingen op haar website staan en daardoor veel artikelen fors in prijs verlaagd. Door de onderstaande Nelly.com kortingscode in te vullen tijdens het afrekenen van je aankoop daar, ontvang je nog eens 10% extra korting! Deze korting komt dus bovenop de korting die je al ontvangt vanwege de aanbiedingen die daar gelden! Lees Meer »

Pak code & open site
Geldig t/m 02 maart 2015
aanbod

70% Korting op heel veel artikelen!

Van vrijdag 27 februari 10.00 uur tot maandag 2 maart 2015 om 10.00 uur moet je de website van Nelly.com goed in de gaten houden. Gedurende deze periode hebben zij veel artikelen afgeprijsd met een enorme korting van maar liefst 70%! Volgens onze informatie kan iedereen gebruik maken van deze aanbiedingen bij Nelly.com en heb je dus geen Nelly.com kortingscode, vouchercode of actiecode nodig om aanspraak te kunnen maken op deze korting Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Onbekend
aanbod

Tot 50% korting op kleding en accessoires bij Nelly.com

Ben je van iets te bestellen bij Nelly.com? Bekijk dan nu de sale pagina en profiteer van kortingen tot wel 50% op kleding en accessoires. Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot 70% korting op de uitverkoop-artikelen

Bij Nelly gaat de sale ook na 30 december nog door! De korting op deze uitverkoop-artikelen kan nu zelfs oplopen tot maar liefst 70%! Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tijdelijk geen verzendkosten

Nelly.com heeft de nieuwe collectie herfstjassen online gezet! Tijdelijk betaalt u geen portokosten hierover, wees er snel bij want het is ons niet volledig bekend hoelang deze actie geldt Lees Meer »

Pak korting & open site
Pagina 1 van 1812345...10...Laatste »


Wil je 1x per week onze TOP 5 kortingen ontvangen?

Handleiding: Een Nelly kortingscode gebruiken

Bekijk deze videohandleiding voor een complete uitleg van waar u op de website uw code, die u hier op Vouchercode.nl heeft gevonden, kunt gebruiken:

Wat biedt Nelly?

Er zijn heel wat webwinkels op het internet terug te vinden die er voor hebben gekozen om hun klanten te voorzien van een groot en divers aanbod op vlak van kleding. Nelly.com is daarentegen een webwinkel die heeft gekozen voor een eigen stijl. de webshop heeft een bepaalde selectie gemaakt die zich kenmerkt door één bepaalde stijl. Binnen die stijl wordt wel een onderscheid gemaakt. De meeste klanten van de webshop zullen immers op zoek zijn naar strakke, hippe en vooral moderne kleding. de webshop heeft er bijgevolg wel voor gekozen om haar collectie onder te verdelen in verschillende categorieën. U kunt bij de webshop immers niet alleen terecht voor losse, casual kleding, maar u vindt er eveneens stijlvolle kleding waar u zomaar op een bal mee zou mogen verschijnen. Dit alles zorgt er voor dat Nelly.com ondanks het feit dat ze een uitgesproken doelgroep aanspreekt, toch beschikt over een aanzienlijk klantenbestand. Wie klant wordt van de webshop weet immers wat hij of zij van de webwinkel kan en mag verwachten.

Wanneer u geen nood heeft aan nieuwe kleding kunt u bij de webshop eveneens terecht voor schoenen en allerhande accessoires. Op deze manier kunt u zich als klant bij de webshop met andere woorden compleet in een nieuw kleedje laten stoppen en dat terwijl de stijl in alle verschillende onderdelen van de webwinkel wordt doorgetrokken. Bent u op zoek naar een hippe, strakke t-shirt, maar had u graag ook een bijpassende broek en leuke accessoires gewenst? Dan is dat bij de webshop ongetwijfeld geen enkel probleem. Daarnaast staat Nelly.com niet alleen bekend omwille van haar eigentijdse aanbod, maar ook de klantvriendelijkheid van de webwinkel spreekt boekdelen. In ieder geval heeft de webwinkel er voor gekozen om geen stock aan te houden waardoor klanten steeds kunnen aankopen tegen de meest actuele prijs. Op deze manier bent u er als klant bij de webshop dan ook zeker van dat u geen euro teveel moet betalen.

Waarom shop ik online bij Nelly.com?

de webshop is een eigentijdse en vooral eerlijke webwinkel die er voor heeft gekozen om haar doelgroep tot in detail te bepalen. Jongeren, maar ook ouderlingen die jong zijn van geest kunnen perfect bij de webshop terecht voor de nieuwste hippe modestukken. Of u nu op zoek bent naar een modern en stijlvol kleed voor een galabal of u gewoon op zoek bent naar nieuwe sport- of zwemkleding, we zijn er van overtuigd dat u bij de webshop vindt waarnaar u op zoek bent. Nelly.com hanteert daarnaast zoals eerder reeds aangehaald een eerlijk prijsbeleid. De webwinkel heeft er bewust voor gekozen om geen grote stock aan te leggen waardoor de prijs van de verschillende kledingstukken ten allen tijde zo actueel mogelijk is. Dit brengt als enig nadeel een iets langere verwerkingsperiode met zich mee. Toch stelt de webshop alles in het werk om er voor te zorgen dat u, uw bestelde stukken binnen de 3 tot 7 dagen ontvangt. Daarnaast is het ook zo dat u bij de webshop kunt rekenen op gratis verzending vanaf het ogenblik dat u een bestelling van 75 euro of meer plaatst. Bent u met andere woorden op zoek naar een hippe en moderne webwinkel met een eerlijk prijsbeleid en een goede klantendienst, dan bent u bij de webshop ongetwijfeld aan het juiste adres.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

U kunt er als klant van Nelly.com ten allen tijde voor kiezen om gebruik te maken van een zogenaamde kortingscode. De de webshop kortingscode is een kortingscode die u meteen kunt laten verrekenen op het openstaande saldo van uw bestelling. Het invoeren van de de webshop kortingscode verloopt eveneens zeer eenvoudig. Wanneer u, uw bestelling wenst af te ronden en vervolgens wenst te betalen kunt u de kortingscode invoeren waarna het bedrag van de code meteen van uw saldo wordt afgetrokken. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat de totale prijs van uw bestelling bijzonder snel wordt aangepast en u veelal een aanzienlijk bedrag kunt uitsparen.

Het is je vast en zeker al opgevallen dat de markt steeds meer internationaal geworden is dankzij de doorbraak van het internet en alle bedrijven die op het internet actief zijn. Het gaat zo hard, dat weinig consumenten zich nog goed beseffen waar bepaalde merken of winkels eigenlijk vandaan komen en dat is een unieke gebeurtenis. Veel mensen denken dat Nelly bijvoorbeeld een bedrijf is dat van origine ofwel Nederlands ofwel Duits zou moeten zijn. Beide kloppen niet, Nelly is Scandinavisch, Zweeds welteverstaan en heeft dan ook een hoofdkantoor in Zweden. Verrassend? Eigenlijk best wel, want de Zweden zijn niet de mensen die we het meest op internet zien, zeker niet wanneer het op webwinkels en mode aankomt.
Het verhaal ligt dan bij Nelly ook net even ietsje anders. Nelly is een bedrijf dat van origine wellicht Zweeds mag zijn, maar dit is niet meer te merken aan het bedrijf zelf. Niet heel verrassend overigens, het bedrijf nam in rap tempo Scandinavië over met haar winkels, zette vervolgens hard in op de rest van de Europese Unie en tegenwoordig is Nelly een bedrijf dat internationaal opereert en daarin ook een zekere mate van aanzien heeft weten te krijgen. Een goed product, goede marketing en een goede website waren de sleutels tot succes. In tegenstelling tot de meeste winkels die mode verkopen, richt Nelly zich namelijk op een tamelijk kleine markt. Er is voor een nichemarkt gekozen, zodat er beter aan marketing gedaan kan worden, maar ook om te zorgen dat er een betere band is tussen het bedrijf en de klanten waar het zich op richt. Nelly richt zich op zowel vrouwen als mannen tussen de 18 en de 35 jaar. Natuurlijk is daar speling in, maar het gaat duidelijk om de jong volwassenen en dit is ook goed te zien aan de kleding en mode die het bedrijf aanbiedt. Ook is het goed te zien aan de internetsite en de manier waarop de navigatie en het bestellen werkt.

Een slimme strategie

Een slimme strategie van Nelly natuurlijk. Deze doelgroep is het meest koopkrachtig en zich het meest bewust van het uiterlijk en de mode. Toch is dit niet de reden waarom het zo verstandig geweest is om direct deze markt te vullen. Dat ligt meer in het gebruik van het internet zelf. De doelgroep van Nelly zijn precies de mensen die goed weten wat ze kunnen doen met het internet, hoe het werkt en waar zij op moeten letten bij het online winkelen. Dit zorgt voor veel meer vertrouwen dan andere mensen in het begin hadden; zij wantrouwden de webwinkels en wisten niet goed of het slim was om online te bestellen. De doelgroep van Nelly had daar veel minder problemen mee en op die manier kon het bedrijf sneller groeien dan de andere bedrijven die een veel bredere doelgroep hadden en die meer bezig moesten met het overhalen van mensen om online te bestellen, dan daadwerkelijk bezig te zijn met marketing en de producten.
Online winkelen is dan ook een stuk makkelijker dan elke keer naar de winkel te moeten om een nieuwe collectie te zien, om kleren te passen in stinkende pashokjes of dan door de drukke winkelstraten heen te moeten. Online winkelen bij Nelly kan namelijk gewoon 168 uur per week, dus je bent als klant niet langer gebonden aan ouderwetse regels zoals de openingstijden. Ook is het online betalen tegenwoordig zo makkelijk gemaakt dat ook dit niet meer als een hindernis geteld zou mogen worden. Je kunt winkelen op het moment dat het jou het beste uit komt en er is niemand die op jouw zenuwen kan werken tijdens het online kleding bekijken. Is dit wel het geval, dan doe je gewoon even oordopjes in zodat je weer rustig verder kunt gaan waar je gebleven was.

Kortingen bij Nelly

Natuurlijk is het interessant om online kleding en mode te bestellen, zeker wanneer je een jong volwassene bent, je vindt het belangrijk hoe je eruit ziet en je wilt graag met de mode meegaan. Tegelijkertijd ben je druk, je hebt een goede baan en niet heel veel tijd om constant naar de winkels te gaan om te kijken of er een leuke aanbieding bij gekomen is, zodat je kunt winkelen en geld kunt besparen tegelijkertijd. Daarom is het winkelen bij Nelly online nog eens een stuk interessanter. Niet alleen kun je al een heel aantal interessante sales op de website vinden waar al een flink stuk uit de prijs genomen is zodat het allemaal nog eens een stuk goedkoper wordt, het is tegelijkertijd ook nog eens een webwinkel die gebruikt maakt van extra mogelijkheden om kortingen te krijgen. Dit wordt gedaan door middel van kortingscodes en andere exclusieve aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan geheel gratis verzending (normaal gesproken rekent Nelly €5 voor bestellingen onder de €10) of een korting op een bepaalde productgroep. Het leven en de mode zijn al duur genoeg, dus dit zijn welkome kortingen die het de gemiddelde consument nog eens een stuk goedkoper kunnen maken zodat er aan het einde van de maand wat meer geld overblijft. Zo kun je nog eens sparen voor een leuke vakantie of een wat groter huis, wellicht een verbouwing?

Kortingen en mode gaan vaker samen, maar bij Nelly komt goede en kwalitatieve mode samen met kortingen die er werkelijk niet om liegen. Het is een handige webwinkel die goed te gebruiken is en waarbij de navigatie beter is dan bij de gemiddelde webwinkel online. Daarbij is het een winkel die zich duidelijk richt op een bepaalde doelgroep en dat is goed te merken aan alles. Voor de mensen die in de doelgroep vallen is dit dan ook een ideaal punt om te beginnen met het zoeken naar mode om er goed gekleed bij te lopen. Voor de mensen die echter niet in de doelgroep vallen, ach, daar zijn nog genoeg andere webwinkels voor. Of neem je toch een kijkje om eens te zien of er stiekem toch niet wat voor jou bijzit?

GD Star Rating
loading...

Informatie over Nelly

Nelly heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor Nelly zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Nelly kortingscode, Nelly promotiecode of Nelly actiecode te missen is door u in te schrijven voor de Nelly-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij Nelly beschikbaar is.

Nelly

 • Bekend van:

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer