Mango.com, de online fashion shop

De mogelijkheden van het internet zijn als het ware oneindig. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun inkopen te doen bij een internationaal bekende webwinkel. Eén van die webwinkels is Mango.com. Mango.com is een gerenommeerde webwinkel die beschikt over een grote collectie kledij, tassen, schoenen en diverse leuke accessoires. Mango.com staat er vooral om bekend een webwinkel te zijn die het belangrijk vindt om haar klanten op hun wenken te bedienen. Dit is niet alleen terug te zien in de kostprijs van de verschillende artikelen, maar ook in het feit dat er sprake is van gratis verzending bij aankopen van 30 euro of meer. De webwinkel Mango.com heeft er daarnaast voor gekozen om internationaal te verzenden waardoor het voor klanten uit de hele wereld mogelijk wordt om een bestelling te plaatsen bij deze webwinkel.

Via de nieuwsbrief van Mango.com worden klanten op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen en krijgen ze meteen ook een duidelijk beeld van eventuele lopende promoties. De webwinkel Mango.com biedt haar klanten echter ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een zogenaamde mango promotiecode. Met deze promotiecode kunt u meteen een bepaalde korting bekomen op de door u bestelde artikelen. De mango promotiecode is een eenvoudige manier om een korting te verkrijgen omdat er geen echte voorwaarden aan verbonden zijn. Eenmaal u de mango promotiecode in handen heeft kunt u deze gewoon inwisselen wanneer u dat maar wenst.

Het enige waar u rekening mee dient te houden is het feit dat een mango promotiecode een beperkte looptijd kan hebben. U dient er dan ook altijd voor te zorgen dat de promotiecode wordt gebruikt voor de vervaldatum. Doet u dat niet, dan loopt u het risico dat u de korting niet zult kunnen gebruiken. Hoe dan ook is een mango promotiecode heel interessant voor iedereen die klant is bij de webwinkel Mango.com.

Promotiecode Mango Maart 2015 (TIP)

Geldig t/m Onbekend
aanbod

Uitverkoop bij Mango – Tot wel 60% korting

Mango.com houdt een grote uitverkoop! Honderden kledingstukken zijn extra goedkoop te kopen. Denk aan jurken, schoenen maar ook jeans en shorts. Bekijk nu alle kortingen in de uitverkoop door op de onderstaande knop te klikken Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot 30% korting op onder andere jurkjes, jasjes, broeken, accessoires en schoenen

De Mid-Season Sale bij Mango is begonnen! Daar ontvang je nu tijdelijk tot 30% korting op onder andere veel jurkjes, jasjes, broeken, accessoires en schoenen! Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
code

Kortingscode Mango: 30% Korting op onder andere jassen, windjacks, truien en vesten

Bij gebruik van de onderstaande kortingscode ontvang je bij Mango maar liefst 30% korting op onder andere jassen, windjacks, truien en vesten! De genoemde Mango kortingscode kun je vinden door onder deze tekst op de button 'Bekijk de code' te klikken en is nog geldig tot en met 22 oktober 2014 Lees Meer »

Pak code & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot 50% korting tijdens de sale

Recentelijk is de uitverkoop bij Mango begonnen! Dat betekent dat zij veel artikelen uit hun gehele assortiment hebben afgeprijsd met tot 50% korting. Deze maximale korting van maar liefst 50% geldt op de Mango collectie Lees Meer »

Pak korting & open site


Wil je 1x per week onze TOP 5 kortingen ontvangen?

Informatie over Mango

Mango heeft de afgelopen tijd een aantal interessante promotiecodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de promotiecodes en kortingen voor Mango zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Mango kortingscode, Mango promotiecode of Mango actiecode te missen is door u in te schrijven voor de Mango-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe promotiecode, korting of gratis product bij Mango beschikbaar is.

Mango

 • Bekend van:

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer