Vouchercode, kortingscode Livera Januari 2015 (TIP)

Geldig t/m Onbekend
aanbod

Badkleding en lingerie in de sale bij Livera

Bij Livera kan je veel mooie lingerie en badkleding kopen. Sommige BH's en tops zijn er ook in grote maten, tot en met cup F. Op dit moment ruimt Livera flink op en kan je veel badkleding en lingerie een stuk goedkoper aanschaffen. Klik snel op de onderstaande button om de aanbiedingen te bekijken! Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Onbekend
aanbod

30% Korting op uw tweede BH

Bij Livera krijgt u nog tot en met 22 april 30% korting op uw tweede BH! Hiervoor is géén actiecode, kortingscode of iets dergelijks vereist Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
code

Een waardebon van €7,50 korting op uw volgende aankoop

De onderstaande actiecode fungeert tot en met 20 april 2012 als waardebon van €7,50 korting op uw aankoop bij Livera! Het bedrag dat u hiervoor minimaal moet besteden bedraagt slechts €30,-! Lees Meer »

Pak code & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

30% Korting op een tweede BH!

Wegens succes verlengd: 30% korting op een tweede BH bij Livera! Deze actie is verlengd en geldt nu tot en met 29 april 2012. U heeft géén actiecode nodig om van deze actie te profiteren Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

20% Korting op lingerie en nachtmode!

Nog tot en met 13 mei 2012 krijgt u bij Livera maar liefst 20% korting op lingerie en nachtmode. Basislingerie en badmode zijn echter wél uitgesloten van deze actie. U heeft géén actiecode nodig om van deze korting te profiteren Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Een oranje strandjurkje voor slechts €14,99

Bent u al klaar voor het EK? Livera heeft sinds 28 mei tot een nog onbekende datum een schitterend oranje strandjurkje afgeprijsd van €19,99 voor slechts €14,99! Dit jurkje is overigens ook verkrijgbaar in de kleuren turquoise en zwart voor als u al een leuke EK-outfit heeft Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

20% Korting op bijna de hele collectie

Livera heeft sinds 15 juni nagenoeg haar hele collectie afgeprijsd met 20% korting! Hiervoor is geen actiecode nodig. Bent u op zoek naar onder andere nieuwe kledingstukken? Kijk dan gauw op de website van Livera! Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

30% Korting op lingerie, bad- en nachtmode!

Livera houdt uitverkoop! In ieder geval sinds 2 juli 2012 kunt u daar profiteren van maar liefst 30% korting op lingerie, badmode en nachtmode! U heeft géén kortingscode nodig om van deze korting gebruik te kunnen maken Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

De uitverkoop (óók van badmode) duurt voort!

De uitverkoop bij Livera geldt ook ná 9 juli 2012 nog. Tijdens deze uitverkoop krijgt u (zonder actiecode) tot 40% korting op de vele geselecteerde uitverkoop-artikelen. Óók badmode is tijdens deze uitverkoop afgeprijsd met maximaal 40% korting Lees Meer »

Pak korting & open site
Geldig t/m Verlopen
aanbod

50% Korting op ‘weekaanbieding’ artikelen!

Op de website van Livera kunt u ook deze week weer een weekaanbieding vinden! Dit zijn een aantal kledingstukken die afgeprijsd zijn met maar liefst 50% korting. U heeft overigens géén kortingscode, actiecode, kortingscoupon of iets dergelijks nodig om van deze actie te kunnen profiteren Lees Meer »

Pak korting & open site
Pagina 1 van 812345...Laatste »


Wil je 1x per week onze TOP 5 kortingen ontvangen?

Informatie over Livera

Livera heeft de afgelopen tijd een aantal interessante vouchercode, kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de vouchercode, kortingscodes en kortingen voor Livera zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Livera kortingscode, Livera promotiecode of Livera actiecode te missen is door u in te schrijven voor de Livera-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe vouchercode, kortingscode, korting of gratis product bij Livera beschikbaar is.

Livera

 • Bekend van:

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer