Hoe werkt het?


Hoe vind en gebruik je een korting voor een webwinkel op Vouchercode.nl? Je komt er nu achter dankzij dit handige stappenplan.

1. Voorpagina

Bekijk onze voorpagina voor een overzicht van de nieuwste & populairste kortingen van dit moment. Door op ‘Bekijk de aanbieding/code’te klikken zul je deze direct kunnen bekijken.

Vouchercode voorbeeld 1
Ben je op zoek naar een korting voor een webshop? Typ dat in de zoekbalk bovenaan de pagina, de naam óf de eerste letters van de webshop in. Ook klik je gemakkelijk op de beginletter van een webshop onder de zoekbalk.

2. Gewenste webshop

Klik op de naam van de gewenste webshop en je ziet alle kortingen en acties voor deze webwinkel.

3. Bekijk de aanbieding

Klik op de titel van de korting om deze volledig te bekijken. Je kunt hier een reactie achterlaten en deze aanbieding kenbaar maken aan al je vrienden op Facebook. Klik op ‘Bekijk de aanbieding’ en de aanbieding opent in een nieuw venster.

Zo eenvoudig is het om een korting te verkrijgen! Wanneer een korting verlopen is zal dit direct aangegeven worden. Je komt dus geen verlopen kortingen tegen.

Tips

 • Schrijf je nu in voor de kortingsnieuwsbrief van een webwinkel om een mailtje te ontvangen. Je ziet nu altijd wanneer er nieuwe kortingen uitkomen.
 • Je kan gemakkelijk je e-mailadres invoeren in het venster dat verschijnt na het klikken op een aanbieding of code.

 


Webshops

 • Bekend van:

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer