Kortingscode H&M Oktober 2014 (TIP)

Geldig t/m Onbekend
aanbod

Regelmatig kleding afgeprijsd in het kader van een uitverkoop

Bent u een echte koopjesjager? Bekijk dan regelmatig de website van H&M! Het is ons opgevallen dat zij de laatste tijd regelmatig veel kledingstukken hebben afgeprijsd in het kader van een uitverkoop. De kortingen die u hierbij ontvangt zijn fors! Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
code

10% korting op uw bestelling bij H&M

Met de onderstaande actiecode krijgt u 10% korting op uw bestelling bij H&M. Deze actiecode is geldig tot 21 augustus 2011 Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m Verlopen
code

25% korting op èèn artikel

Met de onderstaande actiecode krijgt u 25% korting op de aankoop van èèn artikel uit de webshop van H&M. Deze actiecode is geldig tot en met 4 september 2011 Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Spijkerbroeken vanaf €9,95

H&M heef tijdelijk een aantal jeans afgeprijsd. Sommige spijkerbroeken of andere kledingstukken van spijkerstof zijn al te verkrijgen vanaf €9,95 Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Dames- en kinderjassen afgeprijsd

Bij H&M zijn dit weekend de dames- en kinderjassen afgeprijsd. Online krijgt u €10,- korting  op geselecteerde damesjassen en €5,- korting op geselecteerde jassen voor kinderen Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
code

10% Korting op uw aankoop!

Als u bij H&M online iets koopt (dus via de website), krijgt u maarliefst 10% korting hierop, mits u de onderstaande actiecode gebruikt. Deze actiecode geldt echter niet in combinatie met andere acties Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m Verlopen
code

Nog vier dagen 10% korting op uw bestelling

Met de onderstaande actiecode krijgt u nog 4 dagen 10% korting op uw bestelling bij H&M. Deze actiecode is geldig tot en met zondag (16 oktober) Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot 50% korting op gebreide kledingstukken

Alleen dit weekend krijgt u bij H&M maximaal 50% korting op gebreide kledingstukken. Hoewel deze actie tot en met 23 oktober geldt, kan het zijn dat bepaalde artikelen eerder uitverkocht zijn en er geldt 'op=op' Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
code

50% Korting op èèn artikel naar keuze

Met de onderstaande actiecode krijgt u tot en met 2 november 50% korting op èèn artikel naar keuze. Dit artikel mag dan echter niet al afgeprijsd zijn Lees Meer »

Ga naar code
Geldig t/m Verlopen
code

25% Korting op een item naar keuze

Met de onderstaande actiecode kunt u tot en met 13 november 25% korting krijgen op èèn item naar keuze bij H&M. Het is wellicht overbodig om hierbij te melden maar het betreft hier dus alleen aankopen via HM.com Lees Meer »

Ga naar code
Pagina 1 van 1312345...10...Laatste »


Wil je 1x per week onze TOP 5 kortingen ontvangen?

Wat biedt Hm.com?

De webwinkel H&M is de webwinkel van de winkelketen H&M. Wanneer we H en M zeggen weet u meteen dat u kleding kunt verwachten die wordt aangeboden tegen een kostprijs die het voor iedereen mogelijk maakt om een behoorlijke hoeveelheid nieuwe kledingstukken aan te kopen. H&M probeert echter ten allen tijde om de nodige variatie en leuke tinten in hun kleding te verwerken zodat klanten steeds met een goed gevoel terugkijken op hun bestelling. Wanneer u kennis maakt met de webwinkel Hm.com zal het u ongetwijfeld opvallen dat er heel wat leuke spulletjes op worden aangeboden. De kleding die in de webwinkel H&M te koop wordt aangeboden is daarenboven bestemd voor zowel kinderen als volwassenen. Hierdoor kunt u, uw volledige gezin in een mum van tijd voorzien van nieuwe en leuke kleding zonder dat u daarvoor al te diep in de buidel hoeft te tasten. Toch vindt H&M dit nog niet voldoende en wil ze meer doen voor haar klanten. Deze extra inspanning heeft er voor gezorgd dat er op de webwinkel H&M naast het gewone aanbod ook een zogenaamde sales hoek is terug te vinden.

Wanneer u een kijkje neemt in de sales hoek komt u allerlei kleding tegen die wordt aangeboden tegen nog lagere prijzen dan u van H&M gewoon bent. Wanneer u niet zozeer op zoek bent naar gewone kleding, maar u zich graag klaar wenst te maken voor de aankomende zomer of een leuke vakantie is ook dat geen enkel probleem. Hm.com biedt haar klanten immers ook de mogelijkheid om een keuze te maken tussen een mooi aanbod op vlak van badmode. Badmode is doorheen de jaren een sterk deel gaan uitmaken van het aanbod van de Hm.com webwinkel en dat hebben klanten bijzonder weten te waarderen. Ook indien u met andere woorden nood heeft aan leuke, maar toch goedkope badmode kunt u zonder probleem bij H&M terecht.

Waarom kiezen voor H&M?

Eigenlijk spreekt het bijna voor zich waarom u er voor zou moeten kiezen om klant te worden bij de webwinkel Hm.com. kleding hebben we immers allemaal wel nodig, maar lang niet iedereen beschikt over veel geld om kleding aan te kopen. Wanneer u één van deze personen bent kan H en M u de uitweg bieden. H&M heeft immers een groot aanbod aan kleding die voor zeer lage prijzen wordt aangeboden. Daarnaast beschikt de webwinkel ook nog over een sales hoek waar leuke en vooral financieel interessante koopjes in worden geplaatst. Wie echt op zoek is naar de goedkoopste kleding op de markt zal in deze webwinkel dan ook ongetwijfeld zijn of haar gading vinden. Is dat nog niet voldoende? Wat dan te denken van de onberispelijke klantvriendelijkheid en service van Hm.com? Als klant kunt u immers altijd rekenen op een snelle verzending en garandeert de webwinkel u ook nog eens dat u steeds over een zogenaamd recht op retour beschikt. Vindt u een bepaald artikel met andere woorden toch niet zo leuk als eerst gedacht, dan kunt u deze steeds kosteloos retourneren. Tot slot kunt u bij Hm.com eveneens gebruikmaken van een kortingscode zodat uw bestelling wel erg goedkoop wordt.

Hoe gebruik ik de kortingscode?

Gebruikmaken van de Hm.com kortingscode van Vouchercode.nl is werkelijk zeer eenvoudig. Als klant kunt u de H&M kortingscode op verschillende manieren bekomen. Het invoeren van de kortingscode dient te gebeuren bij het afronden van uw bestelling waarna de waarde van de kortingscode meteen in mindering wordt gebracht op uw saldo. Let wel, controleer na het invoeren van de Hm.com kortingscode altijd of het systeem de code herkent en aanvaardt. Op deze manier voorkomt u onaangename verrassingen bij het afrekenen van uw bestelling. U dient geen rekening te houden met een minimum aankoopbedrag om gebruik te kunnen maken van de H&M kortingscode.

GD Star Rating
loading...

Informatie over H&M

H&M heeft de afgelopen tijd een aantal interessante kortingscodes, aanbiedingen en acties gehad. Wees echter snel, want de kortingscodes en kortingen voor H&M zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een H&M kortingscode, H&M promotiecode of H&M actiecode te missen is door u in te schrijven voor de H&M-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe kortingscode, korting of gratis product bij H&M beschikbaar is.

H&M

 • Bekend van:

 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer