Couponcode Bol.com April 2014 (TIP)

Geldig t/m Onbekend
aanbod

Gratis verzending & retourneren!

Sinds 4 juni 2012 rekent Bol.com géén verzend- en retourkosten meer op bestellingen van minimaal €20,-! Hiervoor heeft u overigens géén actiecode nodig Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Onbekend
aanbod

De ‘Bulkweken’ gaan weer van start!

De Bulkweken gaan vanaf vrijdag 18 januari 2013 weer van start bij Bol.com! Tijdens deze actie kunt u bij Bol.com profiteren van de vele 'Palletdeals' waarbij uw korting op kan lopen tot maar liefst 75% of van de '2 + 1 gratis' deals! U kunt beide acties terugvinden op de website van Bol zelf. Voor beide acties geldt er géén vereiste actiecode Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

5% Korting op een aankoop van minimaal 2 verschillende Nederlandstalige studieboeken

Tot en met 30 oktober 2013 ontvangt u bij Bol.com 5% korting op een aankoop van minimaal 2 verschillende Nederlandstalige studieboeken! Voor zover wij van Vouchercode.nl weten, is er voor deze actie geen kortingscode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot 30% korting op nieuwe Engelstalige studieboeken

Tot en met 30 oktober 2013 ontvangt iedereen bij Bol.com tot 30% korting op nieuwe Engelstalige studieboeken! Er is voor deze actie namelijk geen kortingscode of iets dergelijks vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot 70% korting op meer dan 1000 tv-series op DVD en Blu-Ray!

Tot en met 31 augustus 2013 krijgt iedereen bij Bol.com tot 70% korting op meer dan 1000 tv-series op DVD en Blu-Ray! Iedereen kan van deze actie gebruik maken, doordat er voor deze actie géén kortingscode of iets dergelijks vereist is Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Schoolartikelen extra scherp geprijsd

Nog tot en met 31 augustus 2013 heeft Bol.com haar schoolartikelen extra scherp geprijsd! Voor zover wij van Vouchercode.nl weten, is er voor deze actie géén kortingscode, couponcode of actiecode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot 50% korting op de ‘Top 50 Klusartikelen’

Op de website van Bol.com vindt u tot en met 18 augustus een 'Top 50 klusartikelen'. Dit zijn veel verkochte klusartikelen die nu tevens afgeprijsd zijn met maximaal 50% korting! Hier is géén kortingscode of iets dergelijks voor vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Veel zomeraanbiedingen beschikbaar!

Van 17 juni tot en met 13 juli 2013 staan er op de website van Bol.com diverse zomeraanbiedingen. Dit zijn geselecteerde artikelen die afgeprijsd zijn met een korting van maximaal maar liefst 50%! Er is voor deze actie géén kortingscode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Tot wel 50% korting op ruim 500 elektronica-artikelen!

Van 04-07-2013 tot 08-07-2013 geldt er bij Bol.com een elektronica sale waarbij u tot wel 50% korting ontvangt op ruim 500 elektronica-artikelen! Er is voor deze fantastische actie géén kortingscode vereist Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Geldig t/m Verlopen
aanbod

Voordelige smartphone deals beschikbaar

Van 24 juni tot en met 1 juli 2013 vindt de Smartphone Stuntweek plaats bij Bol.com! Tijdens deze dagen zijn er heel veel smartphones fors in prijs verlaagd. Iedereen kan van deze spectaculaire actie gebruik maken, doordat er voor deze actie géén kortingscode of iets dergelijks vereist is Lees Meer »

Ga naar aanbieding
Pagina 1 van 1212345...10...Laatste »


De nieuwe kortingscodes & kortingen van Bol.com automatisch per e-mail?

Waar Bol.com ooit eens bekend werd dankzij de verkoop van boeken, is de webwinkel deze status al lang en breed ontgroeid. Met lichtelijk overdrijven zou je zelfs kunnen stellen dat je voor werkelijk alles terecht kunt bij deze aanbieder, die zich zonder meer op nummer één heeft weten te plaatsen qua betaalgemak en klanttevredenheid. Niet alleen dankzij de slimme en goede reclames met het blauwe mannetje, niet alleen vanwege de eenvoudige en sterke websitenaam, niet eens vanwege het enorme aanbod (hetgeen normaal gesproken averechts werkt; iedereen wordt immers aanbevolen zich te specialiseren). Het is vooral het totaalpakket waarmee Bol.com wist te scoren, en door in te zetten op het gemak voor de klanten, is het gelukt een ijzersterke naam op te bouwen.

Niet alleen heeft Bol.com alle soorten boeken in alle talen, ook zijn er verschillende mogelijkheden om tweedehands boeken aan te kopen of zelfs te koop aan te bieden via de website. Daarnaast heeft Bol.com iets heel unieks; je kunt via de website zelf je eigen boeken uitgeven. En aangezien het via één van de grootste aanbieders in boeken zelf is, ben je er direct zeker van dat je ook een enorm publiek kunt bereiken zonder al te veel moeite.

Maar niet alleen daarvoor kun je goed terecht bij Bol.com. Ook voor muziek, films en games of zelfs speelgoed is er een ruim aanbod met prijzen die op zijn minst concurrerend te noemen zijn. Want Bol.com kan goede inkoopprijzen bedingen, en deze goede prijzen worden doorberekend naar de klanten zelf. Ook voor computers en toebehoren staat Bol.com voor je klaar, maar ook wonen, tuinmateriaal en gereedschap om te klussen is een rijke voorziening bij deze aanbieder. Ook voor dieren, make-up, persoonlijke verzorging en gezondheid kun je hier terecht en daarmee is het aanbod eigenlijk zo goed als compleet. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor jou als klant, je kunt immers alles op dezelfde plaats vinden en bestellen, en dat is puur gemak.

Daarnaast heeft Bol.com uiteraard een eigen blog bomvol met informatie, actiefolders die ook gewoon op de site terug te vinden zijn en natuurlijk een nieuwsbrief voor de mensen die op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen en aanbiedingen. Ook voor studieboeken en leuke acties kun je hier met alle gemakken terecht. En Bol.com is duidelijk over de voorwaarden, die uniform zijn en weinig verrassende elementen bevatten, waarnaast ook nog eens de maximale kosten van verzending slechts 1.99 euro zijn. Vandaar dat het ook totaal niet verrassend is dat Bol.com zo snel zo groot heeft kunnen worden.

Expertbeoordeling

Wij hebben deze website bekeken en beoordeeld met dit cijfer:

GD Star Rating
loading...


Wilt u zelf een beoordeling schrijven of die van anderen lezen? Klik dan rechts op deze pagina op ‘Bekijk alle beoordelingen’.

GD Star Rating
loading...

Informatie over Bol.com

Bol.com heeft de afgelopen tijd een aantal interessante couponcodes, aanbiedingen en acties gehad. Zo heeft u net "5% Korting op een aankoop van minimaal 2 verschillende Nederlandstalige studieboeken " en "Tot 30% korting op nieuwe Engelstalige studieboeken" gemist. Wees echter snel, want de couponcodes en kortingen voor Bol.com zijn vaak tijdelijk geldig. Een manier om nooit meer een Bol.com kortingscode, Bol.com promotiecode of Bol.com actiecode te missen is door u in te schrijven voor de Bol.com-kortingsnieuwsbrief in het blok hierboven. U ontvangt dan gratis een e-mail wanneer er een nieuwe couponcode, korting of gratis product bij Bol.com beschikbaar is.

Bol.com

 • Populairste Categorieën

 • Bekend Van

  vouchercode nhd
 • Vouchercode.nl

  Adresgegevens
  Vouchercode B.V.
  Herengracht 514
  1017 CC
  Amsterdam

  KVK: 58114513 - BTW: NL852880479B01

 • Vouchercode.nl - Voor veel voordeel!
  Met Vouchercode.nl heb je bij webwinkels altijd de laagste prijs voor je product. Vouchercode.nl verzamelt alle kortingscodes, aanbiedingen & acties van webwinkels. Lees meer